Voetreflex­massage

Voetreflexmassage behandeling

Eenvoudig en snel geboekt!

Afspraak maken

Voetreflex massage

Voetreflex is een veilige en fijne manier om je gezondheid te verbeteren en stress en pijn te verminderen. Het kan zowel preventief als therapeutisch werken en is gericht op het zelf genezend vermogen van de mens. Onze voeten zijn eigenlijk een perfecte weergave van ons lichaam in het klein. Organen en weefsels hebben allemaal een reflexie in de voet. Bij verstoring kan dit tijdens de massage merkbaar zijn door het ontstaan van onder andere pijn, prikkels, jeuk en transpiratie. De plaats waar deze gevoelens ontstaan geeft aan om welk lichaamsdeel of orgaan het gaat.

Een voetreflexmassage kan klachten niet genezen, maar kan wel de blokkades die zich in het lichaam hebben gevormd behandelen. De massagetechniek die gebruikt wordt is afwisselend van zacht, gevoelig naar iets harder. Enkele klachten, waarbij voetreflexmassage kan worden toegepast zijn onder andere:
bij maag- en darmklachten, hoofdpijn, vermoeidheid, longaandoeningen, en veel meer. Het verbetert de zenuw- en hormoonfuncties en ontspant en vitaliseert. Een voetreflexmassage is dus niet alleen effectief maar ook heel ontspannend! Na de massage worden de voeten heerlijk nabehandeld met olie of een speciale voetencrème.