Video thumbnail

Huisregels

Huisregels bij Massagepraktijk Pure4Zen in Wierden

Een afspraak maken

Pure4Zen werkt alleen op afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch, via Whatsapp, email of via deze website.

Massages

Er worden uitsluitend massages gegeven die op deze site vermeld staan.

Hygiëne

Hygiëne is erg belangrijk. Voor uzelf en voor mij is het prettiger om voor de massage een douche of (voeten)bad te nemen.

Eten voor een behandeling

Het is beter om niet met een volle maag naar de praktijk te komen. Het beste is om één uur voor de massage niet meer te eten.

Afspraak annuleren

Er kan altijd iets gebeuren, waardoor u uw afspraak moet annuleren. Dit kan tot 24 uur van tevoren gratis. Bij annuleren binnen 24 uur van de afspraak worden de kosten van de door u geboekte behandeling in rekening gebracht.

Anamnese

Voor de eerste behandeling wordt een anamnese afgehouden. Dit om een beter beeld te krijgen van uw klachten en uw medische achtergrond. Duurt ± 10 minuten. Bij achterhouden van belangrijke informatie, ben ik niet verantwoordelijk voor de resultaten of gevolgen tijdens of na een massage.

Onder behandeling

Als u onder behandeling staat van een arts, specialist of therapeut en/of als u medicijnen gebruikt, overleg dan altijd met uw behandelaar of u een massage mag ondergaan. Bij twijfel over een contra-indicatie kan mogelijk worden afgezien van de massagebehandeling.

Persoonlijke gegevens

Uw medische en persoonlijke gegevens worden nooit zonder uw schriftelijke toestemming aan derden verstrekt.

Aansprakelijkheid

Pure4Zen is niet verantwoordelijk/ aansprakelijk te stellen voor materiële en/of immateriële schade ontstaan vóór, tijdens en/of na het behandelen of bezoek aan de praktijk.

Mobiele telefoon

Mobiele telefoon tijdens de behandeling graag uitschakelen of op stil zetten zodat u even helemaal offline bent en heerlijk kunt ontspannen.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan uitsluitend contant of middels een betaalverzoek/tikkie.

Zorgverzekering

Alle behandelingen bij Pure4Zen worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar.