Over mij

Even voorstellen....

Mijn naam is Joke Boers. Na jaren als verzorgende IG werkzaam te zijn geweest, vond ik het tijd om iets anders te gaan doen. Ik heb mijn baan opgezegd en ben op zoek gegaan naar een nieuwe uitdaging!

Zorgen voor de ander zit in mijn bloed en na wat omzwervingen heb ik de stap genomen om via de NGS ( Nederlands Genootschap tot Sportmasseur) de opleiding tot Sport-, en wellness masseur te gaan volgen. Deze opleiding heb ik met goed gevolg afgesloten. Als gediplomeerd masseur draag ik op deze manier bij aan een stukje zorg op lichamelijk en geestelijk gebied van de mens. Dit geeft mij veel voldoening en plezier! Tijdens de opleiding heb ik diverse cursussen gevolgd zodat ik een uitgebreid pakket kan bieden van zowel ontspanningsmassages als sportmassages.

Pure4Zen


In januari 2020 ben ik een eigen massagepraktijk begonnen met de naam Pure4Zen. Massagepraktijk Pure4Zen is gevestigd in het pand van sportstudio PTTwente aan de Handelsweg 2 in Wierden, waar behalve zeer ervaren personal trainers ook een fysiotherapeut aanwezig is. Zo kan er bij een klacht altijd overleg plaatsvinden wanneer dat nodig is.

Even helemaal tot rust komen


Mensen even helemaal tot rust laten komen door middel van een massage geeft mij energie en voldoening. Wat is er mooier om mensen even volledig te laten ontspannen zodat men er weer "tegen" kan! Kwaliteit staat bij mij hoog in het vaandel, en even zo belangrijk vind ik het om persoonlijke aandacht te geven en de tijd te nemen zodat u ontspannen van de behandeltafel afstapt! Ik hoop u ook te mogen verwelkomen in mijn sfeervolle massagepraktijk Pure4Zen.